Vitaszínház

A vitaszínház egy interaktív színházi társasjáték.

Célja, hogy kulturált és moderált formában teremtsen lehetőséget a résztvevőknek, hogy a legsúlyosabb társadalmi kérdésekről vitatkozzanak egymással és a meghívott szakértőkkel. A vita során problémafelvető jeleneteket mutatunk, melyekkel kapcsolatban állást kell foglalniuk a résztvevőknek. A részvétel azon vendégek számára is élvezhető és izgalmas, akik nem kedvelik a nyilvános szereplést, mivel csupán azzal is kifejezhető a témával kapcsolatos vélemény, hogy a nézőtér mely részén foglalnak helyet.

Bővebben

KÉPZÉSEK

A Kerekasztal egyik küldetése az összegyűlt szakmai tapasztalatok átadása, a színházi nevelés fenntarthatóságának, elterjesztésének és elérhetővé tételének biztosítása. Ezt különféle képzések formájában tesszük lehetővé itthon és a nemzetközi színtéren.

MENTORÁLÁSI PROGRAMOK

 

A mentorálási program olyan képzési és ahhoz kapcsolódó alkotói folyamatot jelent, melyet a Kerekasztal-módszerrel megismerkedni vágyó személy vagy társulat kezdeményez.

 

Bővebben

ÖSZTÖNDÍJ-PROGRAMOK

 

Ösztöndíj-programjaink célja, hogy a színházi nevelés iránt érdeklődő fiatal művészek és kutatók megismerkedjenek a Kerekasztal módszereivel, és alkotó részvételükkel hozzájáruljanak a Kerekasztalban folyó innovatív kísérletezéshez. E programok 10 hónapra (szeptembertől júniusig) szólnak, és pályázat útján lehet jelentkezni rájuk.

Bővebben

NEMZETKÖZI KÉPZÉSEK

Társulatunk nagy színházi és pedagógiai tapasztalattal és széleskörű módszertani eszköztárral rendelkezik, mely a nemzetközi színtéren is egyedülálló.

Képzéseink két célcsoport számára, pedagógusoknak és színházi szakembereknek szólnak angol nyelven.

Bővebben