Pályázati eredményhirdetés

Pályázati eredményhirdetés

image

 

Pályázat színházi nevelési programok szöveg- és forgatókönyvének kidolgozására

 

EREDMÉNYHIRDETÉS

 

A 2017 júniusában meghirdetett forgatókönyvíró pályázatunkra összesen tizenegy pályamunka érkezett.

A történetalkotás egyik legnehezebb műfajában biztosítottunk kísérletezési lehetőséget az alkotóknak. Köszönjük szépen mindazoknak, akik megosztották velünk műveiket!

A négytagú zsűri (Kárpáti Péter író, dramaturg, rendező; Nánay István színikritikus, színházi szakíró; Szűcs Mónika színikritikus, színházi szakíró; Lipták Ildikó színész-drámatanár, a Kerekasztal alapító tagja) úgy döntött, hogy a következő díjakat adja ki:
A III. helyezést megosztva:
Rubányi Anita Kinek a vétke? c. munkája és Dózsa Katalin Lomtalanítás c. munkája érte el.

Jutalmuk fejenként 25.000 Ft, valamint egy alkalommal személyes konzultáción vehetnek részt a Kerekasztal által meghívott egyik zsűritaggal. A színdarabok megjelennek a Kerekasztal honlapján.
A II. helyezést:
Kurta Niké és Tési Dóra szerzőpáros Néma bohócok c. munkája érte el.

Jutalmuk összesen 100.000 Ft, valamint egy alkalommal személyes konzultáción vehetnek részt a Kerekasztal által meghívott egyik zsűritaggal. Forgatókönyvüket publikálhatják a Színház c. folyóirat internetes felületén. A darabot felolvasó-színházi formában bemutatjuk a Kerekasztal jubileumi rendezvényének záró napján, december 8-án.
Az I. helyezés:
a zsűri döntése alapján ezúttal nem kerül kiosztásra.

Az üzenetekre általában 24 órán belül válaszolunk a hétvégék kivételével. Az üzeneteket bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adunk ki semmilyen információt.

Köszönjük az üzenetét. Hamarosan válaszolunk önnek!

Adjon meg egy nevet!

Adjon meg egy érvényes Email címet!

Az üzenet nem maradhat üresen!