Mai mesék

Mai mesék

A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ a szakmában hiánypótló, tematikus konferencia-sorozatot indított útjára. Számos olyan szakmai kulcskérdés létezik, mely valamennyi színházi nevelési program kapcsán felmerül, ám nincs terepe az erről szóló, értelmes és gyakorlatias vitáknak, megbeszéléseknek. Ennek orvoslására született meg a tematikus konferencia-sorozat ötlete, mely során a határművészetek és határtudományok is képviseltetik magukat.

Az első ilyen, a 2014-es Mai mesék konferencia arra volt hivatott, hogy a gyermekekkel és színházzal is foglalkozó szakemberek a téma- és történetválasztás nehézségeivel, annak elméleti és gyakorlati módszereivel szembesüljenek. A résztvevők felismerhették a tabuk, az elhallgatások, a hazugságok visszahúzó erejét, és példák során fedezhették fel a bonyolult, összetett problémák vizsgálatának lehetőségeit különböző korosztályokkal. – www.maimesek.com

 

beszámolók:

Prae.hu

Nyest.hu

Kortárs Online

Magyar Narancs

Tiszatáj Online

interjú:

Kultúra.hu

Az üzenetekre általában 24 órán belül válaszolunk a hétvégék kivételével. Az üzeneteket bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adunk ki semmilyen információt.

Köszönjük az üzenetét. Hamarosan válaszolunk önnek!

Adjon meg egy nevet!

Adjon meg egy érvényes Email címet!

Az üzenet nem maradhat üresen!