TÁMOGASS MINKET

Kis segítség, nagy változás!

A Kerekasztal Színházi Nevelés Központ egyik célkitűzése, hogy társadalmi helyzete miatt a színház élményéből senki ne maradjon ki. Éppen ezért igyekszünk előadásainkat általános és középiskolai osztályok részére térítésmentesen biztosítani. Támogass minket, hogy ez így is maradhasson!

Adószámunk: 19182188-2-13

MagNet Bank Közösségi Adományozási Program

Ha Te is a MagNet Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket a rád eső banki nyereségrész 10%-ával május 14. és június 25. között.

Néz meg a projektünket itt: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2018

A támogatás összegéből pályázati úton választunk ki vidéki hátrányos helyzetű általános iskolákat, ahol minden osztály részt vehet előadásainkon.

Célunk, hogy olyan iskolák tanulói foglalkozzanak társadalmi kérdésekkel, és jussanak színházi élményhez, akiknek erre eddig nem volt lehetőségük. Előadásaink hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek olyan fiatalokká váljanak, akik saját és környezetük életét is képesek befolyásolni.

Adományozz nekünk!

Egy előadás költsége 170.000 Ft + ÁFA.  Amennyiben  egy új előadás megvalósulását finanszíroznád,megválaszthatod a régiót, ahova előadásunkat utaztatjuk. Az adománnyal az ott élő fiatalok részvételét támogatod előadásunkon. A leghátrányosabb helyzetű térségek támogatására: LHH-s területre vásárolt öt előadás esetén a hatodik előadást a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ hozzáteszi.

Egyszeri támogatást az alábbi számlaszámra várunk:
Budapest Bank 10103836-07893939-00000000