Az elmúlt 5 év díjai, jelölései, és minden, amire büszkék vagyunk.

2020-2022

Nagy örömünkre a 2022-es Mezei Éva-díjat kollégánk, Lipták Ildikó vehette át decemberben.

A 2022-es Színikritikus-díj átadóján a Káva Kulturális Műhellyel közösen átvehettük a Jövő-díjat.

Az eSzínház Fesztiválon Törless iskolaévei című előadásunk filmes adaptációja közönségdíjat kapott.

A 2020-as és 2022-es Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennáléra meghívást kapott előadásunk: Sehol.

A csomag című előadásunk meghívást kapott a 2019-es debreceni Deszka Fesztiválra.

2018

2018-as Színikritikus-díj egyéni jelöléseink: Pusztai messiások a legjobb gyermek- és ifjúsági előadás kategóriában (Rádai Andrea), különdíj a Káva és a Kerekasztal negyed évszázados munkájáért (Herczog Noémi).

Az óriás ölelése című előadásunk meghívást kapott a Bethlehem International Performing Arts Festival 2018-ra, Palesztínába.

A 2018-as Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennáléra meghívást kapott előadásunk: Nem állunk meg.

A szigetlakó című előadásunk meghívást kapott a 2018-as debreceni Deszka Fesztiválra.

2017

2017-ben a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlén a legjobbak közé jutott Csend című előadásunk. Ugyanitt Az óriás ölelése elnyerte az Ifjúságpolitikáért és Esélyteremtésért Felelős Államtitkárság nívódíját.

2017-es Színikritikus-díj egyéni jelöléseink: A fehér király a legjobb független előadás és a legjobb gyermek- és ifjúsági előadás kategóriában (Herczog Noémi).

Kortárs ifjúsági színházi antológiában jelent meg Kárpáti István és Hajós Zsuzsa alkotása, a Szélben szállók.

2016

A 2016-os Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennáléra meghívást kapott 2 előadásunk is: A széttört tál és a Szélben szállók.

2016-es Színikritikus-díj egyéni jelöléseink: Kéksziget és Az óriás ölelése a legjobb gyermek- és ifjúsági előadás kategóriában (Csáki Judit; Jászay Tamás).

2015

2015-ben a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlén a legjobbak közé jutott Tükörváros című előadásunk.

2015-ös Színikritikus-díj egyéni jelöléseink: különdíj a Káva és a Kerekasztal részére a hazai színházi nevelés meghonosításáért, vitakultúránk fejlesztéséért, vidéki útjaikért (Herczog Noémi)

2014

A színházi nevelési, sőt, az ifjúsági színházi műfaj történetében először történt meg, hogy a POSzT versenyprogramjába színházi nevelési előadást hívtak meg. 2014-ben a legnagyobb magyar színházi találkozó versenyprogramjának 13 előadása közé beválogatták A hosszabbik út című, a Szputnyik Hajózási Társasággal közös előadásunkat, és ott nagy közönségsikere mellett a színészzsűri a legjobb női alakítás díját Hay Annának ítélte.

A 2014-es Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén A hosszabbik út című előadásunkért elnyertük azóta is kedvenc díjunkat: NEXT GENERATION-díj, melyet a Színház- és Filmművészeti Egyetem és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem jelenlévő dramaturg-, színész- és rendező szakos hallgatói ítéltek meg a Biennálé legjobb előadásának. Ugyanitt Hay Anna elnyerte a legjobb női alakítás díját.

A 2014-es Tantermi Színházi Szemlén három díjazott előadásban is érdekeltek voltunk: A hosszabbik út HHH-s fiatalok számára szervezett projektje, a Mezsgye létrehozása és Győr-környéki játszása és a közreműködésünkkel megvalósuló Varjak nevelő-, gyermek- és családotthonokban történő játszása is a lehető legnagyobb támogatásban részesült.

Az év legjobb ifjúsági előadásának választották A hosszabbik út című, a Szputnyik Hajózási Társasággal közös előadásunkat a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlén. Ezt a címet színházi nevelési előadás még sohasem kapta meg. Ugyanitt A hosszabbik út megkapta az ASSITEJ (Nemzetközi Gyermekszínházi Szövetség) Üveghegy-díját, mely a gyermek- és ifjúsági színházi előadásoknak járó legnagyobb kitüntetés, és a Nemzetgazdasági Minisztérium fődíját. Ezeket a díjakat ekkor adták először színházi nevelési előadásnak.

2013

2013-as Színikritikus-díj egyéni jelöléseink: különdíj a Kerekasztal Vitaszínháznak (Proics Lilla), A hosszabbik út a legjobb gyermek- és ifjúsági színházi előadás kategóriában (Sándor L. István és Szűcs Mónika)