2024. 12. 08. 19.00
Ahogy az évek folytán kikoptak a családokból a generációs minták, megszűntünk együtt élni a nagyszülőkkel, úgy lett egyre nagyobb a távolság fiatalok és idősek között. De mielőtt szomorúan nosztalgiázva belemerülnénk a klisébe, hogy – Bezzeg régen! – előtérbe helyezzük a jelent.
Egy olyan történetet kínálunk, ami nem csak árnyalja a generációk közötti viszonyokat és körülményeket, hanem szembeállít egy olyan problémával, ami a történetben szereplő családot és sok más magyar családot is súlyosan érint. A résztvevő fiatalokkal pedig megpróbálunk elhelyezkedni azon a tengelyen, ahol az egyéni és közösségi érdekek...

Az évadban velünk dolgozó stábnak köszönhetően néhány előadásunkból film készült és készül, mely lehetővé teszi, hogy a színházi térhez hasonló, komplex élményben lehessen része az online programokon résztvevőknek.

Társulatunk követi és betartja a mindenkori járványügyi szabályokat. Előadásaink jó részén a szükséges korlátozások mellett is biztonságosan részt lehet venni.

Keressük legújabb munkatársunkat, aki irodavezetői feladatokat lát el.
A munkavégzés helye:   Marczibányi Téri Művelődési Központ, Kerekasztal iroda (1022 Bp. Marczibányi tér 5/a)
Ideje:    2019. novemberi kezdéssel, 2 hónapos próbaidővel, napi 6 órában, határozott
időre szóló szerződés keretein belül

Küldetésünk, hogy gyerekeknek és fiataloknak lehetőséget biztosítsunk a színház nyelvén keresztül világunk legidőszerűbb kérdéseinek feltérképezésére és megértésére.

Kerekasztal Társulás
Adószámunk: 19182188-2-13

A Kerekasztal Társulás pályázatot ír ki a 2018-as évadra általános és középiskolás osztályok számára színházi nevelési előadásokon való térítésmentes részvételre. A pályázat célja: a Kerekasztal Színház előadásainak hozzáférhetővé tétele olyan közösségek számára, melyek a diákok anyagi helyzete miatt nem tudnának részt venni ezeken a programokon.

Megszülettek az eredmények középiskolásoknak kiírt vitaszínházi pályázatunkra Összesen 49 pályázat érkezett középiskolásoknak szóló pályázatunkra! Minden résztvevőnek szeretettel gratulálunk!

Az eredményhirdetés videó formájában facebook oldalunkon elérhető.

Érdekelnek a közéleti témák, de nincs olyan fórum, ahol érdemben beszélhetnél róluk?

Megfogalmazódnak benned égető társadalmi kérdések, amelyekről úgy látod, elmegyünk mellettük a mindennapokban?

A Kerekasztal Színház pályázati felhívása lehetőséget biztosít, hogy felhívd a figyelmet egy általad fontosnak tartott problémára.